Model No.: PLC-14752

Features:
1. Best platform for students to practice PLC they learned in the class.
2. For students to review basic PLC commands, application commands, and SFC
3. Various Built-in experiment modules for students to gain hands-on PLC programming experience.
4. The best PLC system to seal the gap between classrooms and industries.

Specifications:
1. Power unit
(a). AC110V/ 220V input
(b). DC12V, DC 24V, and AC 110/220V output
2. PLC Controller
(a). Mitsubishi FX2n PLC controller
(b). 16 inputs, 16 outputs
3. Input Section
(a). 16 binding posts with their own toggle switches (two states, one-way bounce back)
(b). Toggle switch at the upward position is ON
(c). Toggle switch at the middle position id OFF
(d). Toggle switch is ON while pushed downward. It bounces back to OFF after released.
4. Output Section
(a). 16 binding post outputs. The outputs are corresponding to the PLC controller outputs.
(b). 4 outputs in a group. Each output group has a toggle switch to select transistor output or relay output.
5. Stepper Motor Module
(a). 2 photo interrupters (A,B) for x0, x1
(b). Stepper motor connected to driver circuit
(c). Clock pulse input, forward/ reverse rotation
6. Proximity Switch Module
(a). The proximity switch is powered by DC 24V
(b). DC motor with a metal attached on its shaft
(c). DC motor rotates and make the metal approach to trigger the proximity switch
7. Keypad & Display Module
8. Traffic Light Module
(a). Y0, Y1, and Y2 are one set and Y3, Y4, and Y5 are the other set.
9. Rotary Encoder Module
(a). 2 photo interrupters, x0 (phase A) , x1 (phase B)
10. Binary Data Switch
11. Buzzer Module

Experiments:
1. Output Signal Control (I)
2. Output Signal Control (II)
3. Sequential Control Circuit
4. Traffic Light Control
5. Racing Light Control (I)
6. Racing Light Control (II)
7. Data Switch & 7-Segment Display Control
8. Keypad and 7-segment Display Control
9. Counter Application Control
10. Password Application Control
11. Keypad, Counter, and 7-Segment Display Control
12. DC Motor Control